Paneminen suojaamaton seksi

6. kesäkuu Seksi voi saada kummia asioita aikaan mieskehossa. tammikuu Onnelliseen elämään kuuluu usein toistuva, suojaamaton seksi. Karua asiaa. .. Miehen rakastaminen = paneminen. Kommentoi. 0. Vierailija: "Haluaisin nyt kysellä vähän mielipiteitä ja kokemuksia eräästä asiasta. . Harrastimme suojaamatonta yhdyntää tässä jonkin aikaa sitten, eikä mies.

Paneminen suojaamaton seksi -

Nainen saa-mies ei, eikös se teoria niin mene. Nyt kun tuon sanoin niin nakkini kutistui pieneksi näppyläksi ja loppu vetäytyi sisälleni. Tämä on ehkä se isoin juttu mikä yli-ikäistä ikineitsyttä häiritsee parisuhteilussa ajatuksena.

Paneminen suojaamaton seksi -

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Nainen taas voi tyydyttää miehen käsillään tai suuseksin avulla. Tuli taas rumasti sanottuja juttuja. Oletko kapinallinen vai noudatatko sääntöjä? Tämä johtuu kiveksen kohottajalihaksen supistumisesta. Vierailija: "Haluaisin nyt kysellä vähän mielipiteitä ja kokemuksia eräästä asiasta. . Harrastimme suojaamatonta yhdyntää tässä jonkin aikaa sitten, eikä mies. tammikuu Onnelliseen elämään kuuluu usein toistuva, suojaamaton seksi. Karua asiaa. .. Miehen rakastaminen = paneminen. Kommentoi. 0. marraskuu Pitäisikö seksiä harrastaa kuukautisten aikana vai ei? Verinen vuoto ei välttämättä houkuttele seksin harrastamiseen, mutta kuukautiset eivät.


Comments 2

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *